Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZW

Pokud přijde někdo do baru a začne řvát na obsluhu, je zkrátka hovado. Bez ohledu na pohlaví tohoto "hosta" či obsluhy.

10 0
možnosti
JK

Tak jsem se pobavil. Pár postřehů: klidně vyfoťte chlapa a napište k němu sexistické poznámky, vůbec ale vůbec mě to nebude znepokojovat. Z párů které znám a byly rozvedeny, vždy dostala dítě do péče matka. Otcové měli smůlu. Proč ? Protože jsou mužského rodu. Jeden můj známy žil nějakou dobu s feministkou, prosadila rovné rozdělení domácích prací. Dopadlo to tak, že sama přišla po čase s tím, že to chce vzít zpět. Podle Vás, mám nechat manželku aby skládala a řezala dřevo ? Odhazovala sníh ? Při stavbě dobu nosila maltu atd ?? :-)

7 0
možnosti
PA

P33e48t96r 39A81g38u44l72á54r

23. 1. 2017 10:39

Kdysi jsem vzal do ruky žehličku a pustil se do žehlení. Po chvíli mně žena (tenkrát přítelkyně) vyhnala s tím, že se na to nemůže koukat. Po letech z ní vypadlo, že u žehlení relaxuje a v podstatě mne u žehlení nechtěla z toho důvodu.

3 0
možnosti
PA

P60e50t68r 51A78g87u53l37á77r

23. 1. 2017 10:28

Možná vám nedochází, že stejně jako ženy dělají to, k čemu muži nemají vlohy, tak muži dělají to, co ženy nemohou - třeba dobývají uhlí. Připomenu, že z uhlí se vyrobí přibližně 85 procent veškeré elektrické energie. když máme rovnoprávnost a důlní společnosti nesmí diskriminovat ženy a žádná hygienická norma jim nezakazuje v dolech pracovat, ženy se do dolů nehrnou. Stejně jako tedy nejsou muži rovnoprávně zastoupeny při péči o děti, nejsou ženy rovnoprávně zastoupené v těžbě uhlí. Ale ani jiných oblastech - čištění kanalizace, vyvážení septiků, svoz odpadu, těžba dřeva apod. Špinavé práce, kterých se čistotné ženy štítí. Až nastane situace, kdy budou ženy rovnoměrně zastoupné ve všech profesích, ale přesto budou "diskriminované", řeknu si, že je něco špatně. Dokud to tak nebude, jedná se o specializaci a dělbu práce. A co se týče rovnoměrného zastoupení žen v řízení firem - kde se bere ta hloupost dosazovat ženy do vedení firem o kterých nic nevědí? Za socíku byli do vedení firem dosazováni komouši dle zásluh, jediná jejich kvalifikace byla, že v pravou chvíli uměli vítat. Do provozů o nichž nic nevěděli a dokázali pohřbít i firmu na výrobu svíček. Dnes budou v podobném smyslu do vedení firem dosazováni lidé, jejichž největší kvalifikací bude, že nemají penis?

3 0
možnosti
JZ

Doporučuji léčení. Dlouhé.

7 0
možnosti
ZZ

snad by se na váš a vám podobným ženám názor hodil citát britské komentátorky Katie Hopkins " mít vagínu je věcí biologie,nikoliv politický argument". mám rád ženy s názore níže napsaným od paní Jany Majové

5 0
možnosti
JU

J53a57n 56U61l86r35i44c15h

23. 1. 2017 9:29

Rozdil mezi silnou sebevedomou zenou a vami je v tom, ze sebevedoma zena nema potrebu se neustale stavet do role obeti. Rovnovnopravnost tady uz davno mame, a to kdo se stara o domacnost je snad na dohode mezi partnery, nebo na to chcete smernici EU?

7 0
možnosti

P35e15t52r 49Ř90e62h17á62k

23. 1. 2017 9:28

Proč si muži (v Německu), kteří jsou průměrní před ženou, která je na stejné úrovni, ani neškrtnou? Nejsou nechutně diskriminováni? A pokud jsou tedy muž i žena na stejné úrovni, kdo se má starat o ty jejich děti? Mám ženu, která je na stejné úrovni jako já a tak nějak nám z toho vyplynulo, že s dětmi zůstala doma ona. Zvracet se nám z toho ani jednomu nechce.

2 0
možnosti
Foto

Tak přemýšlím, kdy jste ten článek psala, to je názor...tak poválečný???

Vy nejste rovnoprávná? Já tedy ano. A naopak bych dost uvítala, kdyby se muži poněkud pochlapili. To už se ale nestane.

16 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik